FAQS

Una Scape Room és un joc en grup, on s'introdueix als jugadors en una sala temàtica, on es disposa de 60 minuts per escapar mitjançant la resolució d'enigmes. Un Escape Room virtual fusiona realitat virtual amb un Escape Room tradicional. La combinació de pistes entre el món real i el món alternatiu creat a la realitat virtual us permetrà resoldre les endevinalles i superar l'experiència.

Disposareu d’un casc HMD, d'alta tecnologia, amb un sistema de làser i sensors de moviment. Gràcies a ell, i per torns, podreu introduir-vos totalment en un món paral·lel, en el qual descobrireu pistes que haureu de resoldre en conjunt amb les del món real.

Pots jugar amb la teva parella, amics, família, companys de feina ... només necessites un grup d'entre 2 a 6 persones.

Es pot jugar a partir de 16 anys, acompanyat sempre d’un adult durant tot el joc.

Sortirem a buscar-vos. Un cop arribeu a la porta, toqueu el timbre on posa “Escape Room”. Haureu d’esperar a que sortim a buscar-vos. Tot i que algun veí entri o surti, no entreu.

En el moment de la reserva podràs fer el pagament mitjançant targeta bancària.

Amb les teves habilitats i la teva lògica tens més que suficient! Està estrictament prohibit l'ús de dispositius electrònics o qualsevol eina externa.

Amb la teva lògica i habilitats no et serà necessari. Si necessites ajuda en algun moment, el nostre Game Master us la facilitarà.

No, no és de por, però poden haver-hi ensurts durant la sessió.

El fet de no estar tot el temps que dura l'activitat amb les ulleres de realitat virtual sinó per torns, pràcticament garanteix que no causi marejos.

No tindràs cap problema per posar-te les ulleres de realitat virtual si fas servir ulleres.

Dependrà del temps de retard, de la disponibilitat de la sala i del criteri del Game Master perquè pugueu gaudir completament i satisfactòriament de l'experiència, sense perjudicar els grups posteriors. Si no es pogués fer l'activitat es perd la reserva sense reemborsament.

Es reserva el dret d'admissió sobre persones que acudeixin sota els efectes de drogues o alcohol. En cas de destrossa de la sala, mal ús del material o mal comportament el joc serà interromput immediatament.

Facilita les teves dades i te la fem.

Si vols canviar la sessió, ho podràs fer (com a màxim) amb 72 h d'antel·lació enviant un email a info@parlament51.com. Hauràs de realitzar un pagament de 10€ pel canvi. Parlament 51 no admet cancel·lacions de la sessió reservada ni la devolució de l'import en cas que algú finalment no pugui venir. Encara que s'hagi produït un imprevist d'última hora ni per alguna causa de força major; nosaltres no podem assumir :( Sentim les molèsties.

El nostre Room Escape és el primer de Barcelona que combina la realitat virtual amb el joc clàssic d'escapament. Ens proporciona una nova dimensió de jugabilitat que ens permetrà gaudir al màxim d'aquesta nova experiència. S’ha de viure!

L'activitat dura 60 minuts, però has de calcular una hora i mitja. Abans de començar necessitem uns 15 minuts per a una sèrie d'instruccions i submergir-vos en la història. I un cop finalitzada l'activitat, tindrem uns minuts per comentar l’experiència i treure-unes fotos al nostre fotocall.

Cap problema, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us organitzarem l'esdeveniment.

Pots veure els preus clicant aquí: http://parlament51.com/#tarifes

En el cas que alguns dels participants tinguin mobilitat reduïda, poseu-vos en contacte amb nosaltres per garantir-vos que pugueu gaudir al màxim de l'experiència.

Aquest Escape Room no es pot fer sol, ja que al existir els dos móns, es necessiten mínim dues persones. Si no trobes ningú que t’acompanyi, posa't en contacte amb nosaltres i et buscarem amb qui realitzar l'activitat.